The Wishmasters
Dobrodošli na The Wishmasters - Officijalni Srpski Fan Club za Nightwish.
Ulogujte se / Registrujte se i zabava počinje!

Welcome to The Wishmasters - Official Nightwish Serbian Fan Club
Log in / Register and have fun!
The Wishmasters
Dobrodošli na The Wishmasters - Officijalni Srpski Fan Club za Nightwish.
Ulogujte se / Registrujte se i zabava počinje!

Welcome to The Wishmasters - Official Nightwish Serbian Fan Club
Log in / Register and have fun!
The Wishmasters
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Wishmasters - Officijalni Srpski Fan Club za Nightwish

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Sta mislite o njenoj solo karijeji?

Ići dole 
+2
Angel of Grief
Escapist
6 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
Escapist
Admin
Escapist

Broj poruka : 2240
Datum upisa : 04.08.2011
Godina : 26

Sta mislite o njenoj solo karijeji? Empty
PočaljiNaslov: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyNed Avg 07, 2011 2:42 pm

Ovde cemo diskutovati o Tarjinoj solo karijeji Smile

Pa sta mislite?
Nazad na vrh Ići dole
https://thewishmasters.serbianforum.info
Angel of Grief
Admin
Angel of Grief

Broj poruka : 1562
Datum upisa : 14.08.2011
Godina : 27

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyNed Avg 14, 2011 5:23 pm

Mislim da su joj pesme na "What Lies Beneath" bolje nego na "My Winter Storm" ali da bez obzira, on bez NW nikad ne moze da dodje do izrazaja, ironicno, cak ni sama... Takodje mislim da, iako je glas jak koliko je i pre bio, njena interpretacija na koncertima se mnogo pogorsala... Po mom misljenju se mnogo opustila i "poletela"... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Escapist
Admin
Escapist

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyNed Avg 14, 2011 5:25 pm

znam... znam...
Nazad na vrh Ići dole
Wanderer
The Riddler
Wanderer

Broj poruka : 268
Godina : 30

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyPon Avg 15, 2011 2:32 pm

Ja se ne slazem.Tarja ima mnogo jaci glas nego sa Nw,jer joj to nije bilo dozvoljeno u NW,samo poslusajte neke pesme sa Once.Takodje mislim da nigde nije poletela,jer da jeste,punila bi stadione i arene,ali ona TRAZI manje objekte,sto je dokaz da nije pohlepna.Komunikacija sa publikom je mnogo bolja dok je bila sa NW,a to sto ne postoji zvanican snimak njenog koncerta verovatno cini da mislite da ne zvuci onako kako je.Na internetu se mogu naci samo amaterski snimci,osim njenog prvog solo Warm-up koncerta.Odgledajte,pa ce te videti.
Nazad na vrh Ići dole
Angel of Grief
Admin
Angel of Grief

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyPon Avg 15, 2011 3:24 pm

To je samo moje misljenje... Mislim da sada na koncertima mnogo gore peva nego u NW i mislim da je to zbog toga sto je za nju sve po malo izgubilo smisao. Po meni, ona se jos uvek nije potpuno oporavila od izbacivanja iz NW a o tome govore i nekoliko pesama kao na primer "Until my last breath", "Enough", "Dark Star"... Iskreno se nadam da ce se uskoro pronaci i pevati iz srca svakog dana svog zivota jer je ONAKAV glas stvarno ogromna steta protraciti!
Nazad na vrh Ići dole
Wanderer
The Riddler
Wanderer

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyPon Avg 15, 2011 5:30 pm

Za nju je sad sve dobilo smisao!Bila je nesrecna u Nw,samo ju je muzika drzala.Ocigledno ne pratis njenu solo karijeru.u Nw se ona nije nista pitala,samo je pevala,sada je sam svoj gazda,pravi muziku kakavu hoce,a u njenim solo pesmama glas dosao do izrazaja.
Da ne bude samo da pricam..

Ovo je tebi slabo?

obrati paznju na 1:02-1:11

A sad nesto njenih pesmama
Negde u petom minutu pocinje,do tad je solo benda

Slabiji kvalitet,ali se lepo cuje

Pogledaj koliko je srecnija!Po meni,njena najsavrsenija pesma.Samo se smeje.To govori o tome da je tek sad potpuno srecna,ima pored sebe coveka koga voli,pravi muziku kakvu zeli,i uziva u tome.

Jel treba jos dokaza o njenim vokalnim sposobnostima?

evo malo o tome koliko je srecna

Uvek me ovaj klip nasmeje!A i tu mozes da je cujes Smile

Ja znam da je to tvoje misljenje,ali sam ja ovde izneo vise nego cvrste argumente,da ti dokazem da je vokalno jaca nego ikad,i da je sasvim ispunjena Smile
Nazad na vrh Ići dole
Angel of Grief
Admin
Angel of Grief

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyPon Avg 15, 2011 5:51 pm

Bez obzira na sve, misljenja su razlicita! Ni NW, ni Tarja ovo ne mogu da vide pa mi mozemo samo da se nerviramo i da se na kraju posvadjamo! Ja to ne bih volela jer mi i jesmo na ovom forumu da na neki nacin iskazemo koliko volimo NW i stvarno bi glupo bilo da se posvadjamo oko toga! Very Happy Tarja moze da pojede sve one tupave zvezdice koje nazalost uglavnom nasi vrsnjaci slusaju(Justin Bieber, Katy Perry, Lady Dragana......), a(po meni) bi se za dorucak zasitila i sa Anette Olzon npr(nazalost po NW), a iste te zvezdice bi samo u najludjim snovima mogle da sanjaju o pesmama kakve NW imaju! Twisted Evil Old era ruled! Sta dalje reci???
Nazad na vrh Ići dole
Wanderer
The Riddler
Wanderer

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyPon Avg 15, 2011 5:55 pm

Meni i nije bila namera da se svadjam,vec da ti dokazem da si u zabludi.A inace,sto se tice Anette,slazem se Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Angel of Grief
Admin
Angel of Grief

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyPon Avg 15, 2011 6:12 pm

Molim te kazi da se slazes i za Justinu Bieber i Lady Draganu! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Wanderer
The Riddler
Wanderer

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyPon Avg 15, 2011 6:17 pm

Pa to se valjda podrazumeva Smile
Nazad na vrh Ići dole
Escapist
Admin
Escapist

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyUto Avg 16, 2011 8:13 am

Ok, nemojte se svadjati i nemojte vredjati clanove Nightwisha Smile
Nazad na vrh Ići dole
Angel of Grief
Admin
Angel of Grief

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyUto Avg 16, 2011 8:39 am

Sorry! Ne vredjamo mi clano ve Nightwish-a, mi samo malo grublje poredimo! Svejedno- sorry! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Escapist
Admin
Escapist

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyUto Avg 16, 2011 9:54 am

Ok Smile
Nazad na vrh Ići dole
Wanderer
The Riddler
Wanderer

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyUto Avg 16, 2011 4:55 pm

Vi ne umete da razlikujete svadju od diskusije. Mad
Nazad na vrh Ići dole
Escapist
Admin
Escapist

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyUto Avg 16, 2011 6:26 pm

Da.. izgleda xD
Nazad na vrh Ići dole
LittlePhoenix
Sleeping Sun
LittlePhoenix

Broj poruka : 6
Datum upisa : 18.08.2011

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyČet Avg 18, 2011 12:50 pm

Pročitah postove u ovoj temi i malo se začudih... Vidim da ima nekih koji misle da je Tarjin glas lošiji nego pre. Suspect
Sa tim se nikako ne bih složila. Vokalno je dosta napredovala od početka solo karijere, stalno je učila i usavršavala se, to nikako ne može da uzrokuje slabljenje već samo jačanje glasa. Uporedite samo pesme koje peva na koncertima ( a koje je pevala dok je bila deo Nightwish-a) sada i pre. Uočava se napredak, veliki napredak.
Pročitah takođe da se opustila i poletela... Tačno i netačno.
Opustila se jeste kada je pevanje, komponovanje, pisanje pesama u pitanju, jer sada dobrim delom to radi sama, dok kao član Nightwish-a nije mogla da se dokaže na tom polju, več samo da peva onako kako to traže od nje.
Komunicira sa fanovima, peva u malim prostorima i na gotovo nezapaženim festivalima, pojavljuje se gde god je žele, dakle, ne leti, već svojoj publici pruža sve što može kako bi nadoknadila vernost i ljubav koju ono njoj daju. Nije to "letenje" već normalnost koju nismo naviki da vidimo kod pozntih ličnosti.
Puno pozdrava svima! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Wanderer
The Riddler
Wanderer

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyČet Avg 18, 2011 12:54 pm

Citat :
Pročitah postove u ovoj temi i malo se začudih... Vidim da ima nekih koji misle da je Tarjin glas lošiji nego pre.
Sa tim se nikako ne bih složila. Vokalno je dosta napredovala od početka solo karijere, stalno je učila i usavršavala se, to nikako ne može da uzrokuje slabljenje već samo jačanje glasa. Uporedite samo pesme koje peva na koncertima ( a koje je pevala dok je bila deo Nightwish-a) sada i pre. Uočava se napredak, veliki napredak.
Pročitah takođe da se opustila i poletela... Tačno i netačno.
Opustila se jeste kada je pevanje, komponovanje, pisanje pesama u pitanju, jer sada dobrim delom to radi sama, dok kao član Nightwish-a nije mogla da se dokaže na tom polju, več samo da peva onako kako to traže od nje.
Komunicira sa fanovima, peva u malim prostorima i na gotovo nezapaženim festivalima, pojavljuje se gde god je žele, dakle, ne leti, već svojoj publici pruža sve što može kako bi nadoknadila vernost i ljubav koju ono njoj daju. Nije to "letenje" već normalnost koju nismo naviki da vidimo kod pozntih ličnosti.
Potpisujem.
Nazad na vrh Ići dole
LittlePhoenix
Sleeping Sun
LittlePhoenix

Broj poruka : 6
Datum upisa : 18.08.2011

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyČet Avg 18, 2011 1:05 pm

Admine, upravo primetih da je naziv teme pogrešno napisan. Smile Ispravi to. Sta mislite o njenoj solo karijeji?
Nazad na vrh Ići dole
Angel of Grief
Admin
Angel of Grief

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyČet Avg 18, 2011 1:07 pm

Zelim da se izvinim svima koji su se uvredili ili ih je iznerviralo ono sto sam rekla o Tarji! Tesko je sve kompletno objasniti na forumu... Svejedno, meni je Tarja omiljena pevacica, iskreno receno, 1000 puta mi je draza od Anette( neka se ne uvrede oni koji vole nju! Smile ) Ja Darinku obozavam i slusam njene pesme( evo bas sad Dark Star Very Happy ) i zelim joj sve naj naj najbolje!
Nazad na vrh Ići dole
Escapist
Admin
Escapist

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyČet Avg 18, 2011 1:13 pm

LittlePhoenix ::
Oops... aj promenićemo... P.S. Za sve tehničke probleme ili greške se obraćate meni Smile
Nazad na vrh Ići dole
Wanderer
The Riddler
Wanderer

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyČet Avg 18, 2011 1:45 pm

Alice,nema potrebe da se izvinjavas.Niko te ovde nije napao,samo razmenjujemo razlicita misljenja cheers
Nazad na vrh Ići dole
Angel of Grief
Admin
Angel of Grief

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyČet Avg 18, 2011 1:50 pm

Ma nije stvar u napadanju! Misljenja su uvek razlicita! Ali samo u jednoj jedinoj stvarni stvarno ne zelim da budem pogresno shvacena- mojoj naklonosti prema Tarji! The Only True Metal Queen!
Nazad na vrh Ići dole
Wanderer
The Riddler
Wanderer

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyČet Avg 18, 2011 1:56 pm

Onda ne treba da se izvinjavas,vec da nam ukazes,ako tako zelis,da ti je Tarja omiljena.Ne razumem zasto se izvinjavas. Shocked
Nazad na vrh Ići dole
Angel of Grief
Admin
Angel of Grief

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyČet Avg 18, 2011 1:59 pm

Dobro 'ajde povlacim izvinjenje! Very Happy

Nazad na vrh Ići dole
Wanderer
The Riddler
Wanderer

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? EmptyČet Avg 18, 2011 2:02 pm

TAKO! cheers
Nemoj tu dzabe da se izvinjavas,kad nemas za cega Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sta mislite o njenoj solo karijeji?   Sta mislite o njenoj solo karijeji? Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
The Wishmasters :: Nightwish :: Tarja Turunen-
Skoči na: